vrål

Känner att det var dags att bryta tystnaden med ett vrål.
Jag har blivit superförkyld, men vad gör det när man ändå är på topp.
Det är inte värt att försöka summera vad som har hänt de senaste veckorna. Men jag kan säga att aupair-livet har flutit  på som det brukar. Sova under veckorna och parta på helgerna.
Om en och en halv vecka kommer jag hem.. Wihoo!
pussianus

I turned seventeen

it was a stange time in my life!

Hej allihopo!
En snabbis uppdate fran gymmet. Om 6 minuter borjar min yoga. GO HUNDEN!
Ja, jag ahr klippt mig, men Sarah du far se nar du kommer nasta vecka. NASTA VECKA!!!
 Igar trotsade jag vadret (kylan) och tog mig till Notting Hill for att traffa lite folks. Nu borjar yogan.
taa taa

mandag

Jag vill borja med att ursakta mitt forfarliga stavfel nar jag skrev om saras har. Jag ar val medveten om att farja ar en bat och att jag egentligen skulle skivit farga. Inte okej.

I helgen gjorde jag som sagt inte sa mycket, var i Notting hill pa lardagen och strosade omkring inne i stan pa sondagen. Jag far nog lov att megde att helgens hojdpunkter var maten, Hamburgare pa GBK, Indisk ciabatta och Italienskt i Soho.
Enligt planerna sa skulle vi gatt ut i lordags, men vi somnade pa 295 hem fran Notting Hill och efter detta antiklimax bestamde vi att det nog ar bast att stanna inne. Sa vi slapade oss ivag till mitt nya favvostalle, Blockbuster (5 filmer for 5 pund i en vecka, amazing!!) och hyrde filmer. Liz passade pa att fylla en small large burk med godis ocksa. Det skulle kostat ungefar 25 kr att kopa en lika stor mangd pa ica men har kostar det 4 pund, Liz var overlycklig. -Kolla sa mycket godis tjejer. Det har maste vi halla upp i en skal. Assa, jag lovar att det ar jattemycket!

I morgon aker jane och Jamie till Barbados och jag ska ta hend om Sam i en vecka, sa himla skont.
Och idag ska jag kopa en yogamatta.

nu vet ni det!

goodbye my lovers, goodbye my friends
Tack for kaffet

RSS 2.0