keep on walking

hej alla kära!
Det är valborg och jag antar att ni alla redan är karatefulla, det skulle jag också  vart egentligen. Varför jag inte är det vet jag faktiskt inte,  men så kan det vara. Jag har en hejdundrande helg framför mig som jag tänkte berätta mer om när jag faktiskt har upplevt den, för då kan jag ju verkligen förklara hur hejdundrande den har vart! Men jag kan ju säga att den kommer bli legend-waitforit-ary (härmis jag har entligen hittat en ny serie att kolla på).
Idag väntar en härlig promenad i det inte så härliga vädret till V&A (eftersom att jag har blivit förkyld kan jag inte springa. men jag kan ju behöva lite kultur i mitt liv eller vad säger ni?), bakpotatis och kanske en film om jag har tur.
taa taa

onsdag

Snart ska jag ut på dagens joggingrunda, jag är inte så peppad. Jag får hoppas att det kommer när jag ahr kläderna på.
Igår blev det parkhäng med Raggarn; öl och kiss på lekplatsen. haha. Väldigt trevlig kväll och vi kom fram till en hel del viktiga saker. Bland annat att vi är lyckligt lottade människor som förstår att ett husköp inte gör någonting bättre, och att man faktiskt inte behöver en pojkvän (det sista var riktat till LIZ).
ikväll blir ddet babysittning och energiladdning inför helgen.
puss

this is how we party

Okej, i fredags var det Jamies party. Som jag beskrev det i ett sms till Raggarn: Detta är den värsta dagen i mitt liv. För den fyraåriga riddaren var det antagligen den bästa... men vad bryr jag mig om det . haha
Helgen blev bra, Clapham med Raggarn och Hanna på lördagen och Westfield på söndagen.
Jag vill påpeka att Raggarn verkligen lever upp till sitt smeknamn igen, inget knussel med identiteten där inte.
På måndagar är det ju, som bekant, kycklingmiddag som gäller och igår var inget undantag. Prata, prata, prata.. haha. Men i vilket fall så fick jag sagt att jag inte vill ha för lite betalt  när jag jobbar extra i två veckor framöver. It feels fab. Jag har gått och haft lite småångest för att ta denna diskussionen (och det blev en diskussion) i nästan  två veckor. Men nu är det gjort!
Tyvärr så har jag kommit fram till att jag inte kan åka till Montpellier och hälsa på Sara. Det är ju fett tråkigt. Men det hade ju vart ännu tråkigare om jag inte kunde äta något på hela Juli månad för att jag var pank. Eller?
Nu ska jag planera helgen.
pussianuss

försöker

KÄNNA PEPPEN!

time to feel good

Hej och välkommna.
Idag är det Jamies birthday. Han blir 4.
Detta har vi firat med att åka till Tower of London med Jasper som också fyller år idag.
Två 4-åringar, en bebis, jag, två vuxna jääääättetrötta-utamttade mammor och ett riktigt slott. Kaos.
Jaja, det var ganska skönt ändå. Jag fick mest agera passup till mammorna. Gör si, if you don't mind. Gör så, if you don't mind. Vilket betyder mindre barnpassning åt de hysteriska födelsedagsbarnen och mer tid med bebisen och att sprinag omkring och hämta/lämna saker.
det jobbigaste på hela dagen var nog när Suzie frågade hittade ett fullt, oöppnat pakt med Marlboro Lights och frågade mig om jag rökte och ville ha det och jag var tvungen att säga nej för att Jane var där. det gjorde ont i mig. Inte nog med det, jag behövde sedan se på när hon gav bort det till en finnig, 17-årig turist med de hemskaste glasögonan evah.
Det var min dag. Sen var jag ute och sprang också. Och läste ut min bok.
Nu ska jag försöka sova.
taa taa

jag ville bara säga...

...att jag känner mig väldigt duktig.
Så nu är vi två Sara!

hej

Det är måndgag, och har faktiskt varit en ganska skönt förmiddag. Klockan 10 i morse stod jag utanför Saras dörr, som den stalker jag är, och väntade på att hon skulle gå till parken med mig. Och så blev det, även om hon egentligen skulle gått till öppna förskolan. Vi satt på en mysig liten gräsplätt ett tag, sen traskade vi vidare till Eel brook common med nyligen hemkomna Jamie. Härligt.
nu mina damer och herrar ska jag läsa lite i min bok.
peace

oj oj oj vilken helg

Helt plötsligt så slog allt om här och det blev, för att överdriva lite, sommar! Det är varmt som attan och detta har vi firat med intensivt parkhäng. Vid rivern, i kensington och fulham.
Efter en lång dag och massa öl på en gräsplätt igår gick vi hem till Liz. Där slängde vi ihop en liten slapp-middag och sen gav vi oss på en flaska Glen. Kvällen gick vidare och sällskapet utökades med två tjejer till. Vid 11tiden så tog vi en partytaxis till Clapham för att ha otroligt roligt.
Efter gratis drinkar, shotar och knäppgökar träffade vi Jungel George som tog med oss på fest, och OJ vilken fest det var. Det går inte riktigt att beskriva med ord så jag får helt enkelt hänvisa till Raggarns blogg, det var hon som hade kameran.
nu ska jag vila.
pussianus
http://metrobloggen.se/saraprieditis

fredag

Här sitter jag och vet inte vad jag ska göra. Jag orkar inte riktigt bestämma mig rättare sagt. Det finns så mycket här så jag får alltid lite beslutsångest.
Jane och pojkarna är och kollar på vaktbytet på the palace idag, och jag slapp undan. Istället har jag jobbat extra i en och en halv timme på gymmet. Och nu ska jag vara ledig resten av dagen. Som sagt så vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på om jag ska ta mig till Westfield eller kanske Notting Hill. Hmm.. Jag känner för att shoppa.. Synd att jag inte har så mycket pengar bara. haha. Får se hur det blir.
Ikväll blir det middag hemma hos Raggarna. Vi ska ta det lugnt, Liz och Raggarn måste ladda upp atterierna efter igår och jag måste peppa till för imorgon kväll. Då blir det Clapham och Liz, som kan se i framtiden, säger att vi ska på efterfest.
Nu måste jag ta tag i mig själv.
pussilago

vita hästar och vårkänslor

Nu, mina damer och herrar, är jag tillbaka!
Påsklovet är över, och nu väntar ny spännande läsning för er. hahah.
I söndags kom jag tillbaka till London, tyvärr började jag jobba redan på måndagen. Men vad gör det, för vår bar i Shepheard's bush är ju öppen på måndagar med.  Så efter jobbet skyndade jag iväg till Hammersmith och rivern för att möta Liz. Några sms och en väska senare tog vi bussen till skinnsoffor, barburgare och rödvinsfaskor. Vi orkade i ungefär en timma, sedan somnade vi (nästan), vi skyller det på vinet.
För att väga upp för det allt för lugna kycklingmötet jag var tvungen att genomgå på tisdagen så såg vi till att ta tillvara på den sköna afton som bjöds på igår. haha. Det blev två öl på den vita hästens ute servering.
tjillivippen

RSS 2.0