the sun is bright

Raggarn har åkt hem.. buhuu!
Jag åker imon natt, Liz åker imon kväll och Sara åker på måndag.
Vi hade vår sista kväll igår, chokladbollssmet och b-film. Det gillar mamma.
Jag var bara tvungen att skriva lite för att slippa städa mitt rum, så tråkigt.

hej världen

Jag vill bara säga att jag har en av de värsta baksmällorna sedan arvika!
Tack för den roligaste, fullaste kvällen på länge girls... haha
Chipspåse till er alla

bild update

Ja, så kan det gå när man har roligt. Perukbilden är från Halloween, de andra två från vårt svenska julbord.
..

TGS

hallå i lingonskogen!
Det är lördag och jag ärglad. Jag har sovit ut, ätit gröt och kollat på saturday kitchen live.
om 13 min ska jag träffa Raggarn på busshållplatsen, så jag borde skydnda mig lite nu. Jag ska ju hinna bosta tänderna innan också.
Jag har på mig min nya fina fyndklänning från förra veckans kvällsshopping.
Nu ska vi till Notting Hill och kanske Oxford street och spendera lite av saras och Liz pengar, jag har som vanligt inga :D
Puss i anus

wonderland, neverland

hej allihopo
Äntligen är det helg igen! (om ni visste vad veckorna går fort här skulle ni antagligen skratta åt mig, men det vet ni ju inte)
När jag slutade kl 2 idag, efter att ha sett en halvnaken modell på V&A, en levande t-rex och matat bebis, slängde jag i mig en fryspizza, kollade på ett avsnitt av GG istället för att träna och drack en kopp te. Sen bar det av till Winter Wonderland med Raggarn. Vi gick omkring, stampade fötter i toa-kön och klockshoppade. Dessutom lekte vi en liten lek som kallas "jag-vill-inte-ge-dig-en-puss-men-kan-väl-göra-det-mot-betalning-då-då". Vi bytte ut en kindpuss av mig mot tre tokens var, med andra ord en karusell. Så om vi någon gång leker den lite mer välkända leken "jag har aldrig" så är dett blogginlägget vittne till att jag har pussat en man som är äldre än min pappa mot betalning. Men vi kom fram till att det var värt det, annars hade ju inte två fattiga aupairer haft råd att åka slänggungan.
Vi passade på att dricka lite av min nya favvodricka, mulled wine, samtidigt som vi spotade snyggingar och pratade om diverse drömmar.
Sen åkte vi hem.
Sen dess har jag ätit middag (currytonfiskröra på toast), sett "p.s. i love you" (efter som att jag är inne i en blödig fas så har jag gråtit lite) och kommit fram till att om jag ska gifta mig någon gång så ska det nog vara med en irländsk snubbe eller kanske.... raggarn vet vem jag menar, paki också kanske :)
c u l8er

åsnebakdel

Lugn vecka i london. Jag tränar, tittar på sune, äter oh sover. Ibland passar jag på att träffa mina vänner också.
Igår till exempel så  kollade vi på Irene Hoss och åt yoghurt i Notting Hill, engelsk yoghurt är riktigt smaskig.
Tydligen ska Kent till Hultsfred och 4 andra festivaler i år. Nu när Hultsfred kommun har gått in och räddat rockparty från konkurs så får de ju satsa lite. Det kan ju inte funka att boka samma band som alla andra festivaler har haft de senaste tre åren. Shout out louds, kent, maskinen och något annat svenskt, hur kul är det? NOT HOT!  Om jag inte hade vart fattig hade jag sagt, lets bojkotta Sverige och åka till Roskilde...
ta ta

långa nätter

December i London är varmt, verkligen inte vinterjacks-väder i alla fall.
I eftermiddags efter lunch, kaffe och en vilostund, tog jag med mig Slagsmålsklubben ut i det engelska regnrusket för att springa av mig, och förhoppningsvis några av helgens kalorier. Ner till rivern och längsmed den en bit och tillbaka. Det var hur skönt som helst, 5,57 km i ösregn och blåst! Men som sagt london äär ju varmt.
Varje moron lyssnar vi på radio i köket, LBC- Londons Biggest Conversation. Och varje morgon är det Nick Ferrari som pratar, han diskuterar olika aktuella ämnen med Londonbor som ringer/skriver in. Killen gör mig galen, han är så himla trångsynt, jobbig och hemsk. Jag står och svär åt honom på svenska varenda morgon. I morse sa han emot en kvinna som tycket att det skulle finnas mer leksaker åt flickor som inte är rosa.  Knäppgök!
Dagens drog går till Oda- jag tycker att du ska ha drogen för att du antagligen behöver den i ditt tillstånd! pussis

if this was my country I would give you a smack!

Hej allihopo!

Det har vart helg och saker har hittats pa. I fredags bar det av till Ikea for att handla mat till lordagens julbord. Vi bestamde oss for att testa Ikean dit man inte behover ta sparvagn, utan bara tunnelbana, ett misstag som vi aldrig gor om. Val framme i fororten fragar vi efter vagen man ska ga, och far svaret att vi ska ta en buss for att det ar for farligt att ga. Pa bussen blir Liz trakasserad av "skum".
Vi klarade oss av bussen helskinnade och tyckter att det var bast att ata lite for att smalta en sadaan handelse, sa kottbullar och brunsas bev det. Och chokladmousse!

Vi kopte skinka, chips, skorpor, godissnoren, sill, knackebrod och pepparkakor. 

Pa lordag formiddag jobbade jag med Sam, sa Raggar sara kom over pa kakor kaffe och bebisgull.Val fardiga med det och en nappflaska senare lyckdes jag overtala Jane om att fa ga ut, bebisfri. Sa vi gick pa julmarknaden pa Parsons Green. Och for sedan ivag till Notting Hill, Sara och Julbord. Vi laddade upp med vin, som senare pa natten byttes ut mot en impulsinkopt flaska glenns vodka, chips och gronsakstavar. Det blev galet roligt, och jag kan alfabetet baklanges, det ni! Och sara kunde sova utomhus, i DECEMBER!

Sondag- Vi passade pa att ta oss en liten promenad i turistvimlet pa Oxford Street, kolla in Sonia Rykiels kollektion for hm, en svang in pa Marc Jacobs for julklappar och McD for den obligatoriska bakismaten. 
Efter det tillbaka till Notting Hill dar vi hade spenderat natten, for att hamta min telefon, kolla pa Irene Hoss och 3 avsnitt av Sunes Jul. 

Nu sitter jag pa gymmet och vantar pa att Jamie ska blir klar sa vi kan ga och kopa en tomteluva till honom. 
 jag ska forsoka ladda upp lite bilder snart :D

ta ta
 

sune

God jul! 
Första advent har passerat, första avsnittet på julkalendern (sunes jul), jamie har fått sin första present, jag är snart färdig med julkapparna och det var faktiskt kallt i London idag.

Idag har jag julklappsshoppat med sara i fulham, uan större lycka, vart på gymmet och jobbat.
NU ska jag kolla klart å supersize vs superkinny.

Oda- jag bor mer än gärna i gårda. Jag löser säkert det där med pengar, jag kan stjäla mat från focus eller något.. eller från pappas kyl. :D

pussilago


RSS 2.0