yo, i will be there

Jag har redan lite dåligt samvete för vad jag skrev om tyskgruppen, men det liksom ingen här som jag kan vräka ur mig mina kommentarer till, inte som jag brukar i alla fall, du förstår Zara.
Det finns trevliga människor i gruppen också. Så, nu har jag vart snäll mot dem också.

I kväll har jag sett 500 days of Summer. Helt okej film, med väldigt bra musik. Trots att jag fick billigare biljett för att jag är under nitton, blev hela kalaset lite över 200 kr. haha, jag gick loss på lösgodiset som bara finns att köpa på biografer och en liten popcorn, som visade sig vara sjukt stor för att vara liten, men den välte jag ut på golvet sen. 

pöh

tyskerier

Jag har kommit fram till att jag irriterar mig på de festa i min tyskgrupp. Jag ska gå igenom dem person för person, alla jag irriterar mig på alltså.

Gammal1 - Han är nervös varje gång han ska prata och säger allt på engelska. Han verkarinte fatta att han har betalat för kursen. Verkar tro att han kan komma undan med att ahn är äldst och visast. Dessutom har han sånnadära läsglasögon utambågar helt i plast för 10 kr på Rusta.

Gammal2- ganska rolig ibland, stammar och påminner jättemycket om tämligen-fatalt-för-vederbörande-Gunnar på schillerska.

E-GIRL- Som verkar gå på någon drog, är bäst i gruppen, alltid svarar på alla frågor inklusive de hon själv har ställt, talar låååånnngggsssaammmmmassssttt iiiii väääääärrrrllllddddennn, och har turkos ögonskugga.

Ny Svenska tjej - Med sjukt irriterande kroppspråk.

Ugly-wierd-one- För att ahn fick ett skrattanfall idag när jag frågade honom en fråga, för att han talar för tyst, för att han förklarar allt för mig som om att jag var tre (gärna saker som har med svensk kultur att göra), för att han sa till mig att jag borde läsa ungerska (svenskar harväldigt lätt för att lära sig ungerska, och om jag lyssnar noga kan jag förståvad de säger), för att han pratar med mig hela tiden, för att han luktar äkligt, för att ahn tror att han är bra och för att han fnissar när han pratar. 

Curl2- Bitch. 

Idag bjöd kaffe killen på gymmet mig på en espresso och Jamie på en babyccino. Han sa att jag redan ahde betalat med mitt leende och mitt ansikte. haha. Mina läppar är prostituerade, de ler för kaffe. i och för sig inte sant, jag försöker undvika att le mot honom. Särskilt sen han sa att han hade märkt att jag gör yoga övningar när jag strechar. Och efter att ha fått tänka i tre minuter: You are onlyyy eeeiiightteeeen and....
Jag: Yes, I'm 18. I drink strong coffee and I do yoga.  
I vilket fall så sliååer jag betala för kaffen som Jane redan har gett mig pengar fäör att köpa. mmm, cash. haha

good shit

Nu har det gått en vecka till, det ahr inte hänt så mycket. Jag har varit på två tysklektioner, ena lektionen luktade jag helt sjukt mycket vitlök, och ville helst inte öppna munnen. Jag har promenerat jättemycket, och upptäckt att dte vafktiskt finns ställen dom inte är asfalterade, jag har alltså hittat en grusväg! Hurray! Som dessutom går längsmed tha rivah! 
I torsdags var vi traditionsenligt på slug och skakade loss till random hits ända tills de stängde, efter det bar det av till Belushies och sist men absolut inte minst gick vi till Londons enda fyllekäkställe, Subway, för en hel BMT sub hem sipcy chilli sås. Ett misstag som jag aldrig gör om, jag brann i käften!

I fredags strök jag lakan i tre timmar åt en treåring. Ett påslakan, ett underlakan och ett örngott. TRE TIMMAR!!!!
När jag var fördig med det skyndade jag mig in i duschen, i partykläderna och sedan mötte jag SuperSnabbaSara. Vi åkte till Notting Hill för att hämta AndraSara och sedan till Guldgubben där vi mötte Jannic. Hon tog oss sedan till en gaybar med dansande halvnakan barmänniskor och extrema hår, där resten av packet satt. Efter en blaskig öl gick vi i samlad trupp till housepartyt. Det blev en rolig kväll, framförallt väldigt billig, en falaska vin för under fyra pund och en äl för 2,30. Det gillar mamma.

Inatt drömde jag att jag kunde simma snabbare än en motorbåt,det var fantastiskt roligt.
Nu ska jag till Chop Chop, det finns här i fulham, inte alls långt från mig. Mmmm, sen ska jag sätta mig i parken, äta och göra tyskläxan.


pitchers, piano and......

Helgen var fab. Koko, TV och en supersöndag med Sara!

Söndagsfrukost på Local Hero inledde dagen (macka, firefly, te och kaka). Sedan åkte vi heeeela långa vägen till Camden, där vi gick på H&M, marknad och sedan lite H&M  igen, vi spenderade självklart aldeles för mycket pengar och åt en hel del. Men vi fick också köpt en himla massa bra grejor, en skolväska till mig och en höstkjol till Sara.

Eftersom att Sara hade köpt en ny kjol så var vi ju tvugna att gå ut på kvällen, så efter en hel massa Camden åkte vi låååånga vägen till Fulham igen, mötte Sara E, gick på pizzajakt, åt pizzan och sedna drog vi ill Pitchers and Piano. Det var billigt och gott och sällskapet var trevligt och de bjöd till och med oss på "efterfest". Så efterfest blev det..  ända fram till kl 2 på natten när vi pallraade oss hemåt, Sara E till Notting Hill och jag coh Sara till Parsons green. 

Idag har jag tagit min första tysklektion, inte mycket att berätta om det. men det finns en massa jag vill prata med odz and sarhz om. Så vi kan väl boka in en fika ågon dag? Eller?  

  

i'm from sweeeeeden



Det blev en galet roligkväll på koko, många möten med knepiga människor, men det är ju London vafan.
På vägen hem tittade vi förbi picadilly och träffade springande hotdogs och skateande människor med dålig balans och utan sinne för trafikfaror. förutom dethär blev en hungrig Sara hembjuden på te hos en tunnhårig kille som jag tror har varit med i ett skinsavsnitt. 
Väl hemma så upptäckte jag att Jane har stulit alla min nytvättade strumpor, alla förutom popparstrumporna (svartvitrandiga), inte ens mina lila fick jag ha kvar. 

Idag vaknade jag klockan halv tre, jag måste säga att jag blev lite chockad. Sedan dess har jag bara varit hemma och kollat på tv, förutom en kort promenix till affären för att inhandla lite nödvändigheter för dagen, en ben & jerrys och en påsa chips. På vägen tillbaka hejade jag på en rastaman-granne som satt ute och rökte ganja på sin mur. Can so handle it.

Om tio minuter börjar vänner, jihey! 

you can't have you pudding if you don't eat you fishpie

så fick jag säga idag, sjukt kul.

I morgon är det tydligen Håkan på Liseberg, fett irriterande. Jag gick ju inte förra året och nu kan jag inte gå i år. bläääää!


5 om dagen

Det regnar helt hysteriskt mycket här.
Idag har jag varit på gymmet, jag cycklade en stund. När jag var inne i streching-rummet efteråt (där man kan slappna av, strecha och bar ligga på golvet) för bli vig inför mitt nästa möte med Zara (haha) så kom det en tjeje med hår ljusaren än solen och en tröja fulare än allt och började "strecha" brevid mig. Hon var tydligen någon jävla dansare för hon rörde sig fan inte normalt, till alla rörelser hon gjorde la hon till jazzfingrar, dessutom var hon sjukt vig, coh kanske den mes irriterande mänskan jag har sett töja muskler i hela mitt liv.

Påsen jag har mina träningsskor i har trycket "fancy fanny". Fett kul. jag kanske borde måla dit ett frågetecken också.

xxx


this is for GENUS



Att notera: här är det pappan som är ute och går med dottern.
Vi kan alltså anta att mamman är den som drar in pengarna i familjen och att pappan är en desperate houseband.

Vad är klockan? Fab


australien




Kvällen bjöd på austrlien gånger 3, ren vodka, lite missförstånd och en sjukhusrymling.
Det blev lyckat på sitt sätt, även om jag tror att jag åkte på en förkylning, då större delen av kvällen faktist spenderades utomhus. det är ju inte varje dag man träffar någon som heter Jar-ed.  
Nu ska jag till Notting Hill.

förresten var jag med om en traumatisk upplevelse imorse. Jag vaknade alldeles för sent, typ vid 12, och ville inte riktigt gå upp ur sängen ända tills jag såg att jag hade en spindel som sängkamrat. Det var en jobbig stund i mitt liv, jag kände mig väldigt ensam. hahaha

take me on a trip

hallå hej hej!

Torsdagen bjöd på dans, snakebites och lite annat smått och gott, vi firade Sara och hade det roligt. Men när klockan blev två började jag få lite panik på att inte orka gå upp på morgonen klockan 7, så jag gick hem. Det blev inte en så lång kväll men ack så lyckad. Sara hittade en australienare med litet huvud som gladeligen bjöd henne på äckliga drinkar och jag dansade. Vi träffade en kille som hade bott i göteborg, jag frågade var och han sa centralt (hisingen och askim) haha.
Idag har jag alltså varit en del bakfull och tagit hand om två barn, det gillar inte mamma. Men jag passade på att sova på min "rast" mellan 12.30 och 17.30. Så värt. Under de 5 timmarna av sömn hade jag världens roligaste dröm, hemsk egentligen. Jag drömde att en av bebisens nappflaskor var en bomb och Paki hade svalt den, hon skulle sprängas. som tur var så fick hon rännskita och bajsade ut den på golvet. När jag och Jane var på väg till paki för att hjålpa henne städa upp bajset så gick vi utanför ica focus och hon öppnade sig för mig. hon talade om att hon hade gift sig med Andrew bara för att han var bra i sängen och för att han var duktig på att räkna.

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jg har varti ute och druckit vin med Jannic, Mikaela och Nora, alla tre svenskar. Det var supertrevligt. Vi satt en stund inne på något ställe i Soho, sedan gick vi ut på jakt efter något annat men blev väldigt hungriga på vägen, så vi stannade en stund på subway och åt innan vi gick vidare. men det visade sig att allt hade stängt eller var fullt, så efter en ganska lång promenad run runt så fick de vana londonborna sätta mig och Nora på var sin buss hem.
Bussen jag tar hem visade sig ta 46 minuter, usch, och när jag har gått av så måste jag ta en låååång omväg för att komma till huset om jag inte vill gå genom parken. Och det vill jag tydligen inte. I vilket fall då hittade jag och jag har kommit hem välbehållen, mest tackvare att jag i stort sätt blev placerad på rätt buss. 

Nu ska jag nana. 
Guten nacht! 

camden

Idag har jag träfat trevligaa Ida från stockholm, numera Earl's Court. Vi har strosat omkring i camden, ätit lunch och pratat om våra barn haha. Muy trevligt!
Ikväll ska jag vara "barnvakt" åt 4 ungar, tommy-mummy mmer på besök med sina barn så det blir full rulle. Efter det blir det förhoppningsvis partey, med Sara som fyller år och hennes vän Liz, i don't know who that is, but anyway...
Förresten så köpte jag skorna... jag kommer inte ha några pengar kvar när jag får tummen ur och går in på nordea. 

Förutom detta har jag idag..
..blivit kallad princess fem gger av en kaffe försäljare
..fått höra att min jacka hade varit fin om den hade varit ett par skor
..blvit fotad av någon som tyckte om min kläder
..väldigt diskret blivit erbjuden att köpa ganja
..varit inne i en ravebutik utan dess like
..ätit världens godaste dougnut  på Krispy Kreme

das ist alles


alkohol



Jag är precis hemkommen från fikan med Sara från sverige. Hon är väldigt trevlig och ska med ut på fredag emd de andra 2 svenska tjejerna. jag hoppas att det blir roligt. 
Idag drack jag alkohol för första gången sen jag kom hit, ett glas vitt, väldigt sofistikerat. En cigg hade ju inte suttit fel till det, men icke, och mina snus är slut!!!! buhuu!  Kan ni inte ta med typ 5 dosor med tjejsnus när ni kommer? Det hade vart superfab!
På bilden ser ni mitt matfråd, jag tror att jag ska försöka utöka det lite snart, det kan alltid vara bra att ah lite olika sorter av allt. jag ska nog börja fylla på med läsk också, eller i alla fall redbull.. Och lite sprit kanske.

Förresten planerar jag på att bli ganska full på fredag, så om jag lyckas kanske det blir lite fylle-sms:ande... Precis som Sarah igår på sejdeln- I know, god damn hot!! 

mamma saknar er. hahaha

om jag ska dö ska jag göra det med stil

Hallå hej hej!

Eftersom att jag fortfarande inte vet hur man svarar på kommentarerna så får jag väl svara här.
Odz, jag tror att det var den stora boxen. Det var i alla fall minst 8 olika filmer i den, och den hade vart väldig väldigt dyr, typ 90 pund. Helt jukt mycket rabatt. Vill du ha den? I så fall kan jag kolla i helgen om den fortfarande är nedsatt.
Malinita, bli meddelm på londonsvenskar.se, där finns det en hel del svenska familjer som annonserar efter en au pair eller bli meddelm på sunnyaupairs.com, väldigt enkel, bra och gratis sida. Det var där jag hittade min familj. Det är världens slappaste jobb.

Det har varit en ganska lugn vecka. Jag har jobbat och varit på gymmet, that's about it. I och för sig så har jag fått en ny arbetsuppgift också, jag ska vara barnvakt åt bebisen 2 gånger i veckan (=jag sitter och läser en bok på caféet på gymmet medan bebisen sover och om den vaknar så ringer jag mamman och väntar på att hon ska komma och trösta honom). Det här gör jag i en och en halv timme, wonderful!
Tyvärr så har de en förjävlig barista. Härom dagen skulle jag beställa en kopp te till Jane, han fick göra tre koppar innan han fick det rätt och ville ändå bjuda. När jag fick min blaskkaffe idag så sa han "Enjoy, my beautiful woman". Så under min en och en halv timme på gymmet får jag stå ut med att Rafael tittar på vad jag gör, hela tiden. I och för sig så kansek jag kan börja shitchatta lite med honom ibland, och spara lite pengar. haha.

Ikväll ska jag träffa en svensk tjej som heter Sara, det ska bli väldigt trevligt. Jag ahr börjat tröttna lite på min enda vän. Igårskickade jag ett sms till henne och frågade om hon ville gå och ta en kaffe med mig och hon svarade "I prefer going to the park. Will we meet at 11.20?". Det tyckte mamma var lite roligt och ganska okurr. 

puzzilagoz 

borde jag köpa dem?


all that glitters



Dagens nyckelord:
Falafel
Marknad
Nationalteatern

För er som inte känner igen alla tecken så har jag nu kommit till den fas när jag spenderar pengar för att hålla humöret uppe. Det blir mest mat och kläder. Så det ni ser på bilden är vad som ska underhålla mig i eftermiddag, kanske lite skins också.
Förutom att köpa saker idag så har jag kollat på saker jag vill köpa. Allt här glittrar, det är fab! Det finns paljetter överallt, paljett heaven! Det gillar mamma.


hare hare


Nästan som i gårda!!

Det börjar kännas lite jobbigt att vara ensam hela tiden. Förjävligt faktiskt.
Men men, jag får väl ge det lite tid till om inte min enda vän följer med ut ikväll tänker jag gå ut själv.

Idag har jag i alla fall försökt att inse att jag är i london, jag skulle köpa en bok och ett par tofflor så jag åkte till UO. Nu är jag hemma och har köpt strumpbyxor och skins säsong 1.
Jag börjar förstå SaraW nu, london är för närs sverige. Inne på American Apparel jobbar tydligen en svensk hipster, från Värnamo. Den första svensken jag pratade med. ha ha.

Jag tror att jag ahr glömt min casio i gårda oda. Kan inte du se om du hittar den och ta med den tillsammans med pälsen? och oda, jag hittade Hitchcock-boxen idag, på rea, den kostar bara
25 pund. vill du att jag ska köpa den åt dig så länge?

pusselinisar


det kunde lika gärna varit du



Jag börjar tycka om min enda vän mer och mer, jag tror att hon är lite mer avslappnad nu.

Vi var och simmade i morse, bara 400 meter. Jag vet inte varför jag gick med på att träffa henne kl 8 på en lördagmorgon, men jag har ju inget liv nur mer så.. Precis när vi gick ur bubblepoolen svimmade baddräktstjejen. Det var lite hemskt men ganska roligt, hon bara ramlade ihop, she pulled a rebecca in ethiopia.
Sen åt vi frukost i parken, med starbuckskaffe eftersom att de gör "den enda goda latten" enligt min enda vän (jag gillar att säga det).

pussy


i keep my hands on the cover just so you know

Fredag! wihoo!
Vädret här är fab fab fab! höst med sol!
På väg till banken idag hittade jag ett norskt fyllo som berömde min lusekofta och talade om för mig att det var en norsk tröja. Han var väldigt trevlig faktiskt. Presic efter han hade sagt fin tröja på norska sa han till kassörskan en flaska whiskey!!! nice.
Jag har hittat en etiopisk resturang också, inte alls långt från där jag bor, de var väldigt trevliga och jag lyckades förklar på engelska att jag ville köpa det goda etiopiska godiset som Ph sölade ner hela lägenheten med i julas. det varf inte lika gott som det morfar brukar ha med sig och det fanns inget att köpa just nu, men de sa att jag skulle komma tillbaka.

Jag var på banken i en timme och ahr öppnat alla konton och köpt alla försäkringar som de har. Det kommer antaagligen kost lika mycket som jag tjänar varje månad att ens hat konto där. men men... man ska väl ta det säkra före det osäkra.

Nu ska jag äta lunch med min enda vän!

xoxo


hey ho



Jag lyckades tvinga mig på baddräktstjejen och vi åkte någonstans och "shoppade". Jag var inne i totalt 5 butiker och i 4 av dem var min första tanke VOMITOX! Till slut kom baddräktstjejen på att kag inte gillade kläderna, det var roligt. i den femte butiken ficka jag i alla fall köpt strumpor och resten på bilden.
Annars har det inte hänt så mycket idag, jag har gjort mitt första träningspass, jogging och styrketräning.

TahTah

kaos

Hallå hej hej!

Nu är det lite kaos här. Igår var det mycket att göra, jag hade tänkt jogga men det blev lite ändrade planer.
Andrew (pappa) är ute och seglar sen igår så jag och jane är ensamma med barnen, haha. Men igår var hon tvungen  att åka till sjukhuset med bebisen, han andas tydligen inte riktt när han äter. Så jag fick spendera hela eftermiddagen ensam med Jamie, vi lekte med slottet för det är det enda en ungen kan göra.
Som tur var så kunde farmor och farfar komma och hämta jamie. Me lajk!
Nu är jag ensam i huset och igår tittade jag på skins och stickade till klockan halv ett. De har "TiVo" inte med samma namn tyvärr. haha. Mamma gillar.
Jag är ldig imon och idag, så nu hoppas jag att baddräktstjejen sms mig och frågar om jag vill följa med henne och shoppa. haha. Jag ska nog skicka ett och fråga vad hon ska göra för jag tror faktiskt inte att hon kommer fråga mig. Jag ska tvinga mig på henne.

Förresten så tvättar jag den första maskinen med tvätt som är min just nu och jag kna inte få upp luckan, det står att pumpen är blockerad. Det klarar jag inte av.

Love!


Idag



Idag har det inte hänt så mycket än. Jag ahr vikt in mina kläder på ett sätt som en tidy person hade gjort och jag har atckat nej till att gå till gymmet med baddräktstjejen men sa att jag gärna ville "shoppa" med henne i morgon. haha. Nu ska jag tvätta bajsig bebiskläder.

TaaTaa

 


update

Nu har jag fikat med baddräktstjejen.
Hon är väldigt trevlig, lite stel med vissa saker, jag nämnde burlesque dans och jag tror att hon blev lite förnärmad så jag var tvungen att säga att det var ett skämt. Hon har aldrig handlat second hand i hela sitt liv och hörde inte om att folk gjorde det förrän hon kom till London för en och en halv månad sedan. I died. haha
Förresten så ville jag drica öl, men när jag sa det så ignorerade hon mig och så gick vi och drack blaskaffe på starbucks istället (jag ska inte gå dit igen, presic som jag har lovat. kanske för islatte på soja men inte annars) , hon drack det med MASSA socker, dessutom en latte. Da Mateo-oda hade sagt: NO!! 
Jag frågade om hon gillade att festa och hon sa ja, med rätt människor, men att hon är lite rädd för att åka hem från klubbarna på natten så hon vill bara festa i Fulham. Det klarade mamma inte av. haha

men i vilket fall kanske vi ska ses i morgon. 

Nu fick jag ur mig lite elakheter, det kändes väldigt bra. 

pusssycat 

jag får inte bort den kursiva stilen!!!!!!!!!

if you say fab I say life.

Walla habibis!

Ungen är underbar. Eller i alla fall såunderbar en unge kan vara. Väldigt pratig och ganska jobbig, men han tycker i alla fall inte illa om mig tror jag. Pappan är också väldigt snäll, jag vet vad du tänker PH, pratig och trevlig. Mamman är Monica i vänner fast tråkig. Städfreak, hon har en steriliserings maskin *utropstecken* haha, och tvättar allt i köket tre gånger innan hon använder det. Alla ytor ska göras rena med antibakterie-wipes och hon äter bara organiskt, men gärna oraniskt halvfabrikat (stavas det så?) och dricker inte kaffe och bara gönt te.
Förresten så får han inte kolla på vilka tv-program han vill, bara "bra" program.

Mitt rum är fett, egen toa med badkar, lagom stor säng och tre takfönster. Fab!

Idag har jag fixat mitt gymkort, bokat tid hos banken, simmat med ungen, varit i parken, tappat bort mig lite på väg till banken och köpt en adapter till de engelska fucking eluttagen. Och lärt mig någon himla baby massage.

Ikväll ska jag träffa en tysk au pair,  som har baddräkt på sig när hon simmar och inte vet att fun och funny har olika betydelser (can't handle it, have to handle it) det blir säkert trevligt.

Jag har inte verit elak eller rökt på två dagar, och det är en stor påfrestning för mig hjärna. 
Som tur är har jag mitt  snus. Snus är fab.

Imorgon ska jag köpa godis och gömma på mitt rum, för tydligen äter man inte godis i det här hushållet.

xoxo
Gossip gurl


RSS 2.0