hur ni än mår idag så mår ni bättre än jag

Ja anders, jag ville skriva "mig" egentligen, men så hör jag dig i mitt huvud säga "jag (underförstått) gör". Så jag skrev "jag".
det har varit en ordentlig helg. I fredags var jag ute med Jens och hans patrull, det blev sent. Klockan 5 på morgonen åt vi världens största Large chips och sedan tog vi första tunnelbanan hem.
igår kväll var vi (CK, tjejerna, Linn och Jens) på det omtalade rullskriskodiscot. Det blev lite för mycket alkohol, men vad ska man vänta sig när vi började kl 5. det avr helt fab. Även om vi hade lite problem med att hitta en buss till Jens i slutet av kvällen.
Jag kom i alla fall hem, en peruk rikare och med en förjävlig morrondag framför mig.
Så nu hoppas jag att jens kom hem ordentligt och tänker ta ett bad. puss på er

sweet weekend

fettor!
Jag är tillbaka, egentligen sedan i söndags natt. Men då var jag utamattad efter, den trevliga, flygresan och igår sov jag all min lediga tid. Med andra ord, ingen uppdatering förrän nu, men det hade ni väl antagligen inte väntat er heller.
Idag har jag jobbat, och ska snart träffa raggarn, för en update, so excited!!!
Helgen blev enligt mig mer än lyckad. Det var underbart att träffa de jag hann med att träffa. Jag hoppas att du var nöjd med dig dag mitt gucciface!
Till Oda som var den sista jag pratade med; det gick fett på planet och jag ska vidarebefordra ett sms, som summerar hur situationen ser ut nu, snart.
Nu planerar jag inför framtiden och hoppas att den fortsätter lika bra som föregående helg, för jag hade verkligen kalasroligt. Det var ni, underjorden och alla 7 ölen som tog mig till nya höjder. haha
so long
er etti haha

halvtid


Halva veckan har gått snart, det snöar och jag vill inte gå ut = sammanfattning på tillståndet.

Igår var träffades vi alla fyra och drack/åt gott i Shepheard's bush. Jag fick en lyxdrink och de andra festade på oliver och burgare. En trevlig, kort kväll.

Idag ska jag ta Jamie  till hans första simlektion, pöh, får se hur det går.

all these things that I've done

Ännu en london-helg är avslutad. I lördags åkte jag och hälsade på Ck i Croydon, mysigt värre, men kallt. Vi passade  på att spendera tid i en bokaffär, på ett café och på Pizza hut. Kvällen bjöd på partey för Liz som fyllde 22. Det var vita hästar, kebab och en jävla massa dyrt vin.
Bakisdagen åkte vi till Soho för att strosa omkring lite, vi hittade en mysig pub som serverade god mat! (Halloumi sallad, revben, svamp och bacon, som tur var på separata tallrikar).
Jag tappar allt nu, på riktigt så har jag glömt allt överallt idag. Först gick jag till gymmet utan min sport-bh eller nycklar till skåpet så jag fick träna efter lunch. Andra gången jag gick dit lyckades jag få med allt, jag tränade, duschade, fick på mig kläder, och gick hem glad för att jag precis skulle hinna i tid till när jag börjar jobba. Så precis när jag gått igenom parken kommer jag på att jag inte har min nycklar med mig. så jag får springa tillbaka till gymmet, genom parken där det stod två killar som såg ut som att de ville råna mig, och satt 3 gubbar som jag fick för mig tog heroin. Dessutom får jag på vägen ett sms där jane frågar om jag kan gå till bibloteket och hämta soppåsar, så jag fick ännu mer bråttom. Fett jobbigt.
Nu ska jag sova
Pussilago

back to life

Tack for ett wonder jullov! Nu ar jag tillbaka i London, back to life, back to work. haha.
Tva dagar har gatt, jag har rokt 4 cigg, tagit tre snus och atit chips. Inte bra. Jag har ocksa antecknat mina nyarsloften, och inte hallt dem.
Igar var jag pa den spanska resturangen och drack ol med min fore detta enda van. Pa hemvagen ramlade jag och idag har jag ett stort blamarke pa ena knat. De borde verkligen lara sig att salta har. Det ar is pa trotoarerna, och man fatr ga pingvinsteg for att inte ramla. Forresten sa visste tyskan varken att Volvo, HM eller Absolut var svenskt. Herregud.
I helgen ska vi fira Liz fodelsedag, med dunder och brak hoppas jag :D
Och sa ska jag passa pa att upptacka Croydon 

Taa taa bitches 

RSS 2.0