som jag hade dig förut

Hejsan allihopa!

Jag är hemkommen från en händelserik helg, egentligen har jag varit hemma innan, men baraa för korta ärenden, jag har vart out and about mest hela tiden kan man säga. hahah.

I fredags Jobbade jag på morgonen sedan traäffad Maja från Lund på Local hero, mycket trevligt. Efter det skyndade jag iväg till Hyde park för att påpå Winter Wonderland med Jamie, Jane, jasper, Clementine och Suzie (de tre senaste hör till tyskens familj). Verkligen härlig dag! Vädret var underbart, kallt och soligt och jag behövde dessutom bara gå omking med barnvagnen ch passa Clemmie när de andra åkte karuseller.

På fredag kväll blev var det Johannas födelsedagspartaj. Sarorna och jag åt middag och gjorde oss i ordning hemma hos RaggarSara, som hade FF hela helgen: billigaste vinet på co-op, fryspizza och destination calabria. När vi hade fått i oss hela vinflskan och hade tillräckligt mycket spackel i ansiktet traskade vi iväg till Sarah med H. På vägen inhandlade vi en vinflaska till och spotade en Hummerzine utan för kändiskebaben, vem vet det kanske var Robban!!!! Efter förfest nummer 2 tog vi i all hast en taxi till kluben, för att slippa betala inträde, vilket vi fick göra ändå. Väl inne väntade vi i 1 timme innan vad som var lovat anlände; ondligt med gratis sprit! Så resten av kvällen drack vi gratis Roberto Cavalli Vodka och dansa på sofforna. Detta fortastte ända tills Raggarsara började hallucinera fram toaletter på rökterassen och jag kände att min pilot-flirt kanske inte ville gifta sig med mig trots allt. Då gick jag. På väg hem vandrade jag runt som en böt katt på oxfordstreet (jag hade min päls och det spöregnade), jag letade efter busse och kom på att jag var utan pengar på mitt oystercard och hade inga kontantos. Bajs tänkte jag och hittade en biljett som någon hade glömt i en aumat och blev glad igen. Klockan halv 5 kunde jag somna sött i min härliga säng. 

Lördag kväll köpde vi på billigt: 1 liter vodka för £ 12 (som vi drack upp), pasta och tomatsås! När detta var upätet begav vi, RaggarSara, Maja och Liz, till en pub vid Shell-macken mellan Fulahm och Hammersmith för att rida tjur. Tyvärr hade jag inte jeans på mig och var tvungen att avstå hela kvällen. I varje fall så ble det lyckat, RaggarSara hittade ragg, DJ:n, Liz blev ful och Maja hade sin fstakväll med oss i london. Jag hittade en tjej som känner Oseph. Världen är allt bra liten. 

Idag har vi vart på V&A museum, för att få lite kultur med på ett hörn. 

Nu ska jag ta ett välbehövligt bad och fortsätta lyssna på melissa orn. Sorry för ett ångt och gansk trist inlägg.  Jag ska försöka uppdatera oftare och börja använda min kamera mer, så att ni får lite bilder. 

Mamma- kolla doin mejl och svara på vad jag har skickat. 
 
pusilago
 


 

på tvären

Hallå hej hej!

En vanlig vecka sedan nicke åkte hem. Min förkyldning börjar äntligen bli lite bättre.
Igår var var det onsdagsbio med New Moon.... Jag kan inte beskriva det med ord. haha
Väldigt trevligt att träffa Sara, Raggarsara och Liz igen, det var ju längesedan nu.
I helgen blir det två födelsedagsfester och Hyde park Winterland :D

Jag har lyckat göra slut på masa pengar denna veckan ochså, så i helgen får jag nu gå in och knapra lite på sparkontot... bajs

Jag ahr tnkt lite på vart jag ska bo i jul. Jag vill väldigt gärna bo i gårda, men jag tror inte att dte är så bra för min ekonomi.  jag får nog ta och knö mig på hos någon av mina föräldraristället (pappa eftersom att det inte finnnågon plats hos mamma). och kanske sova i årda de sena nätterna om jag får det ;) 
 
jag vill ha en gris!

Pussipig

T.G.M

Hi peeps!

Niklas ar har nu och vi har haft en trevlig helg i den stora staden, mycket promenerande och fonstershoppande.
Vi har ocksa hunnit med att dricka etiopiskt kaffe, ga pa 3D bio (a christmas carol) och att nastan losa rubriks. det ar antagligen vad Niklas sitter hemma och gor nu, jag ar pa gymmet med Jamie, drickar chailatte och surfar.

Nu ar det mindre an en mandad till jag kommer hem, jag langtar massor.

pussi

my mind

Idag saknar jag gotebor, mycket! Till och med underjorden. haha

Jag har precis lamnat av Jamie pa MiniActive pa gymmet, sa nu sitter jag har och dricker gratis capuccino och vantar pa att klockan ska bli 11. Da ska jag hamta honom och ga hem med honom igen.

Idag ar planen att trana, jag vet inte om det ar sa bra egentligen, for jag tror att jag har fatt svinen, stada och mala naglarna. Jag har meningsfulla dagar eller hur?
Sen ska jag hamta niklas pa victoria vid midnatt ocksa.

Igar gjorde jag min forsta barnvaktskvall, valdigt latt. Bada barnen sov hela tide och jag kunde kolla pa mission impossible 2 ostort. Klockan 23.30 kom andrew och jane tillbaka (berusade, eller i alla fall jane).

Nu haller min blasa pa att spricka.


tah tah


GRATTIS ANKAN

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdteringen, när jag ser hur raggarsara skriver får jag lite dåligt samvete.
Veckan har varit lugn, jag ahr gjort det valiga. jobbat, vart på gymet, sovit och kollatpå tv. Plus gått två riktigt långa promenader med Sam. Idag såg jag till och med lite ut som en lattemamma. Jag hade träningskläder , ny barnvagn och en flaska vatten i högsta hugg, och så jag jag jättesnabbt längsmed rivern vid de fina husen. haha.

jag har ochså sett till att göra slut på min få sparade slantar. jag förvandlade dem till ett par skor, en kofta, en t-shirt och ett par strupbyxor (som oda och sarah borde påminna mig om att berätta om nästa gån vi hörs på skype).

Jag har bokat min hembiljetter, och kommer den 19:de på förmiddagden, 1 month to go peeps.

dagens tankar går till diskobitches, jag undrar om de verkligen har gjort slut? 

Jag ska försöka bli bättre på dethär med att skriva, och så sjka jag se till att ni får lite foton som jag har på lager.
Imon kommer fittan :D

pussianus





update

32 min och 2 cigg senare, jag är nästan människa igen!


SLAV

Jag ska försöka förklara helgen så omfattande som jag orkar. Som ni kanske förstår av rubriken så är jag lite trött.

Fre kl 12.00 lämnar vi fulahm, efter att ha packat hela morgonen (inte jag, jag jobbade). Vi kom fram till helvetet, Lifton, kl 18.15. Väl där var det dags att börja jobba på riktigt, bad, middag, sagor, läggdags, blöjor, nappfalskor och barnpassning frall kl 23.00. Sedan fick jag sova, men tillsammans med tyskan och Jamies treåriga kompis Jasper, som inte kan sova utan sin mamma Suzie. Och hon kan inte sova med Jasper för att han ofta vaknar, så hoade bara sin dotter is sitt rum, och även ett extra rum ifall dottern hostade för mycket.
6.20 nästa morgon fick jag gå upp, då valde tyskan att inte försöka få jasper att sova mer (han vaknade iungeför 5 ggr under natten). 9.00 började jag jobba, jag och tyskan, som för övrigt har bossat omkring mig hela helgen; "you stay with clemmie and i'll take the boys eller "you  go downstairs and get the food" med 4 barn hela dagen, fram till kl 23.00. Då fick vi sova igen, med jasper.
Idag gick jag upp kl 7.30, vart på promenad i Lifton, som är hur vackert som helst, synd att jag bara fick se en halvtimme av det i en treåringsakt. Vi hade inte tillgång till barnvagnar igår, så vi kunde inte gå ut. ämnade Devon vid 12-tiden och var framme vid halv 7 på kvällen, trots att vi åkt i 140 km/h i stort sätt hela vägen. Detta beror på pauserna vi tagit av olikaledningar (andrew var bakfull och höll på att somna bakom ratten  och behövde kaffe, jamie höll på att hungra ihjäl, blöjbyte, winding osv...) Alla 6,5 yimmarna har jag suttit inklämd mellan två bilbarnstolar i baksätet, underhållit jamie och mata, windat eller lekt med sam. Medan Jane har suttit med gott om plats i framsätet och sagttill mig vad jag ska göra: ge honnom vattnet, dela denna med jamie, mata sam, gunga sams stol, dumdum in eller ett halvhjärtat: you are doing a great job. 
Allt detta för bara £ 10 eftersom att jag intee har suttit så mycket barnvakt sen jag kom hit. 

Frutom allt det förjävliga så har jag sett den, aagligen finaste, delen av england i en halvtimme och druckit te i ett enormt hus (typ ett slott) med gammalsdags inredning tillsammans med ca 20 engelska män och kvinnor i klassiska engelska jaktkläder, det var en fasanjakt vi var på. Det kallar jag att uppleva kulturen. M hade gula knästrumpor!!!! Dessutom har jag kunnat beställa vad jag vill på menyn från roomservice killen med en tysk brytning. vilket betyder: rom och cola och pasternackspurée.

Nu ska jag gå till budgens, cigg och efer det gå hem och ta ett bad. 


 

what i want

Igår skrubbade jag hel mitt rum, nu är det skinande och luktar gott. Allt detta bara för att andrew måste kolla på elementen innan det blir för kallt, och jag har ju sagt att jag är tidy..
Jag hann också med att träffa RaggarSara innan hon åker till sverige och att se färdigt på weeds säsong 5. det gör mig lite ledsen att jag måste vänta innan nästa kommer, men under tiden tänkte jag ta Twin Peaks och How I Met Your Mother, så det blir nog bra ändå.

Idag ska jag gå på min sista tysklektion sedan jobba och efter det ka jag på bio med Sara och Liz.

Förresten tror jag att jag ska höja fab-faktorn på dagen genom att ha på mig min glitterbasker för första gången!


fire fire

Hej Hej i lingonskogen

Helgen var super! Lyckad svensk tacos, en heldag med CK och hennes vän Emelie på marknad, halva göteborg på ett och samma ställe och Weeds.
Idag har jag vart på tyskaan, gjort min final test. haha. Det gick asbra. 

Till helgen ska jag åka bort med famlijen på någon himla shooting, de ska döda oskyldiga  fasaner. Vi ska bo på hotell och jag ska ta hand om Jamie på dagen. Så idag på "mötet" tänkte jag fråga om jag skulle få extra betalt eller ledigt för hela fredagen, hela lördagen och halva söndagen. Men innan jag hann ta upp det sa Jane: Ja, du sitte ju fortfarande inte barnvakt någonting, så är det ok om du jobbar lite mer i helgen.
My ass, jag sa ok men det är ju för fan nästan 3 hela dagar. FITTA! Jag vill ha pengar. Jag är lite sur nu..... 
Vad ska jag säga till henne anders?


Tack för alla musiktips :)
  

oh så billigt

Superlördag i den stora parken (hyde park) med RaggarSara, Sara, Liz och en stor Hasselnötslatte (haha).
En massa gående och pratande. Myspys.
Nu är jag hemma och väntar på att hjälpa Jane med barnen.... blää!

Ikväll blir det tacos hos RaggarSara. FETT! 

Jag behöver lite musiktips! Kan ni inte kommentera på inlägget och säga något jag borde lyssna på :D (inte allt för konstigt tack oda, höhö) 

Pussilago 


killersnail (slug)

Yoga, sova och slug.

Jag var peppad för slug igår och tänkte, jag tar en drink så går min huvudvärk över, men icke. Jag kunde inte ens njuta av "wake me up before you go-go". Så jag gick hem vid 12 och fick migrän, min ipren hjälpte inte och när jag väkl hade somnat drömde jag feberdrömmar. Nu, 3 ipren senare har jag fortfarande huvudvärk men försöker bota den med weeds. För tillfället är jag dock på lunchrast.  jag har tittat 72 minuter på min streaming sida och måste vänta i 54 minuter innan jag får lova att se resten av mitt påbörjade avsnitt.
Ni ska veta hur det skär i öronen när en 3-åring skriker i simhallen och man har dagen-eftermigrän.

Ikväll ska jag se Guy Forks brännas på bål, spannend. 
Nu sa jag gå och äta något ångkokt. 

Tchüss 


tyskar, tyskar, bara fler och fler

Idag ahr jag varit på tyskan, haha. Hela gruppen är helt koko!

-Men du är ju from sweden, du åker väl skidor?

Annars har jag inte hunnit med så mycket. Och jag tänker inte göra det heller, plocka undan lite och sen blir det weeds!

Jag sakanar göteborg, alla er som läser och da Matteos varma choklad (så myckat att jag avr tvungen att köpa en idag på pret, den smakade skit).

Förresten, tydligen går Niklas i samma klass som the ex leader of my lovesong. Därav bilden.


this is it

Jag är precis hemkommen från Notting hill och tisdagsbion This is it med Sara. Popcorn, MJ och Goji. Vad mer kan man begära av en tisdag?  
 London är n stor stad med många fula människor, och det är inte ofta man hittar OMG-objekt. Men man vet ju att de gömmer sig där ute någonstans (i mean, KATE). Idag hade jag i alla fall turen att stöta på en riktig pudding när Jag skulle gå över gatan. hooooot hooot hoot! Jag ahde så tagit en bild om jag hade min kamera med mig.

Förresten så bor jag tydligen i samma stadsdel som Harry Potter. Me like. Kommer någon ihåg när jag hade honom som skrivbordsbild.

god bless you

weeeeen

Tack fuzzy! Då hämtar jag den till jul. haha

Lördagnatten blev galen. Jag gick ut med catwoman (siri) och hennes två flatmates, Amie och Nina.
Vi gick en kringelikrokig väg, som vi faktiskt kom ihåg när vi var väldigt fulla och skulle hem, till någo bar som var stängd för allmänheten, men öppen för en privat fest, så vi hade alltså med en dricka. Jag körde sofstikerat nog på flaska fairtrademärkt rosévin, som jag faktiskt inte öppnade förrän på väg till bussen hem, detta berodde på att catwoman och hennes snälla vännr hade lagrat upp med typ 5 flaskor VODKA.
I stora drag, vi drack vodka och cola (usch), lekte I have never... och blev fulla. Jag hittade en svart peruk, som visade sig vara lila, på golvet och en timme och 3 drinkar efter det hittade jag 20 pund på toaletten. Jag delade dem med catwoman och vi konstaterade att vi skulle tjäna pengar om vi fyllekäkade på kvällen eftersom att vi ändå hade hittat pengar. Klockan 5 bestämde vi attd et avr dags att gå hem, och eftersom att det var en timme kvar till tunnelbanan började gå åkte jag med hem till catwoman i West Hampsted. På vägen dit blev vi trakasserade och mordhotade av ett gäng gangsters, väldigt obehagligt.
Det hela avsutades med att jag gjordsönder den sista flaskan med vodka när jag skulle kissa och att vi istället satt och halsade rosévin och rökte cigg för våra hittade pengar utanför catwomans hus.
Jag hade på mig mina glittertrosor, h de var en SUCCÈ! Tyvärr var de inte lika roliga när jag skulle åka hem genom hela london dagen efter utan lång kofta, sjal eller något annat att dölja mig med. Men men... sånt är livet. Det var en barnfamilj som blängde lite på min på tuben.
Jag ska förresten lägga till att resan tog typ två timmar för att jag åkte lite fel och stannade på donken på Notting Hill Gate för lite frukost.

I går efter att jag hade bytt kläder blev det te, catch up, kotte och kändis-kebab med Sara, Sara och Liz. 

greetings mates! 


igår

det blev galet. nu ska jag ut och träffa sara, sara och liz. men jag lovar er en ordentlig, utförlig uppdatering lite senare.

pussilagosar!

RSS 2.0