sweet child

Meinen Damen und Herren, Guten Tag!
Så har man sett Cambridge. alldeles för tidigt i morse gav vi oss av mot Victoria Coach Station för att ta bussen till den lilla staden med de stora universiteten. Efter en del krångel med betalning och brist på pengar fick vi våra bussbiljetter och det bar av. Jag lyckades sova nästan hela ditvägen (och hemvägen också för den delen).
Vi strosade runt, åt mat och, viktigast av allt, puntade. En guidad tur med en ganska söt, smart kille med fina armar tog oss runt till de olika universiteten, i en liten "båt" och försökte lära oss lite av deras historia. Fem av fem toasters.
Tanken var ju egentligen att vi skulle hyrt en egen båt och åkt runt själva, men vi gav upp det ganska snabbt när vi insåg att vi skulle ha ramlat i.
Snart ska jag ta mig mitt söndagsbad och efter det blir det HIMYM och middag.
c ya

lunchrast

Nu sover bebisen i två timmar och jag tråkar framför tvn...
Andrew beter sig som en senil gubbe, glömmer vad han har sagt och ändrar sig HELA TIDEN. Allt gör mig ganska galen just nu och jag kan inte vänta tills det är helg, vilket det inte bli förrän vid lunch i morgon. Men det är väl förståeligt, hur ska EN PERSON klara av att ge två barn frukost och hålla dem sysselsatta en hel förmiddag?
I vilket fall så tänker jag smygstarta ikväll, och jag ser verkligen fram emot min middag med en öl och en sån där som jag inte är beroende av efteråt!
c ya l8er

här bjuder jag på en bild som beskriver min ganska tråkiga vardag


ligga lågt

Jag ligger lågt och försöker bli av med min förkylning. har faktiskt inte vart utanför Fulham på hela veckan.
Så förutom en knäpp dröm, en inhandlad yogamatta och massa jobb så har det inte hänt så mycket.
Den här drömmen då, mycket märklig; jag gifte mig mot min vilja med Robin Friberg. En av gästerna på vårt bröllop var snyggKim, han som jag har tyckt var så snygg sedan vi började på gymnasiet. Efter själva vigseln så bjöd han ut mig på en date (WIHOO) och jag tackade ja, eftersom att jag faktiskt inte ville vara gift med Robin.
Samma dag så skulle min mamma gifta sig med Anders men han pulled a MrBig och dök inte upp. Men inte var jag oroad för det, eftersom att jag visste att de var gifta i verkligenheten, så precis det sa jag till mamma. Men hon sa att det inte alls var det och att hon inte visste om de någon gång skulle gifta sig efter detta. Snacka om att jag avr förvirrad. Till råga på allt så trodde jag att hela kalaset var sant när jag vaknade, och jag var sjukt glad för det där emd snyggKim. höhöh.
Just nu så väntar jag på att Sarah ska ringa mig på skype, samtidigt som jag kokar soppa och bakar bröd + passar en bebis. Vilken multikvinna.
Det här jobbet är helt okej faktiskt. Hur många har tid att laga soppa från scratch och fixa nybakt bröd till lunch om de inte är arbetslösa?
pussianuss

jaha

Så var helgen slut på riktigt. Sara och Liz har legat i min säng, druckit cola, sovit och spytt mest hela dagen. Jag har sprungit runt som en annan rastlös knäppgök sedan 8 i morse.
Låt oss säga att det är tur att vi alla är hemma med livet i behåll. 
Familjen är tillbaka med  dunder och brak, nu blir det två hysteriska veckor utan Jane... Får se hur det går. Vem vet, jag kanske bryter ihop och bryter ut.
NU ska jag runda av med nårga avsnitt HIMYM innan en god natt av min superdjupa sömn.
Guten Nacht

nya bästisar

Jag sitter vid  köksbordet med mina nya bästisar bröderna Harper och Jake och funderar på om det är dags för lunch snart.

energi

Helgen är nästan över.
Det blev inte riktigt lika storslagna äventyr som vi hade hoppats på igår. Vi åkte till ikea istället, åt köttbullar och köpte på oss ett lager av nödvändigheter.
Kvällen kan beskrivas med några ord: Budgens Imperial Vodka, en stång mitt på dansgolvet och päronshottar.
Mina två partners in party ligger döda hemma his Liz och jag undrar när de tänker återvända till verkligheten. Men när till och med Raggarn är bakfull så kan man ju inte annat än hoppas.
Nu ska jag dricka mitt blåbärs te och titta på tv.

hallelujah...

..det är helg! Än så länge har det bara börjat. Tidigt som attan, klockan 10, bar det av mot Hackney och marknad.
När vi kom dit konstaterade vi att den var JÄTTEMYSIG, så vi letade upp närmaste park för att intaga lite burköl. Det är så vi rullar. Sittadandes i parken kom vi fram till fler viktiga saker; snart, är det dags för mat (sådär en timma efter frukost), vi är roliga tjejer och att vi har delade åsikter om håriga magar.
Vi strosade tillbaka genom marknaden och började på en lång promenad mot Camden, som sedan blev Kings Cross. På vägen hittade vi var sin hamburgare på en mysig pub, en fågel med stora fötter(!) och världens mysigaste kanal. Liz tappade hamburgaren och började gråta, jag blev full och Sara förundrades över en hoppande ekorre.
Efter massa promenad och en lång bussresa är jag hemma med en härlig huvudvärk (kan vara bakfylla bandat med det jobbiga åskvädret).
Imorgon åker oDZ till tokyo, jag tror att hon har tappat intresse för min, ganska ointressanta och dåligt uppdaterade, blogg vid det här laget. Men om det är någon annan som läser den och pratar med oda: KRAMA henne från mig och säg HEJ KORVEN!
NU gäller det att peppa till sig!

RSS 2.0