lika sorgset som förut

Tredje kvällen i rad som jag bara sitter inne. Okej?

Idag har jag träffat CK, gjort te och frusit min fötter av mig. nu är jag för kissenödig för att fortsätta.

pussilago

I'm Mr J Fischer-Black

God morgon varlden!

Jag har precis slappt av tva sma busfron (las:skitungar) pa gymmet och ska nu avnjuta en timmes relaxing!
Detta ska jag gora med en smoothie eller en juice och dagens tidning. welcome to my world, i'm a lattemamma!

Igar var det, som sara uttrycker det "traditionsenlig", torsdagsutgang med Mojitos i mangder pa Elk och sedan lite rumpskakande pa hornet. Kvallen avslutades med att vi raddde livet pa en idiot, det visade sig efter typ 5 minuter att han bara ville ha uppmarksamhet och faktiskt inte var doende sa vi gick och inforskaffade oss ett kis, for att anvanda  Odas ord. Smaland kopte pringles, Varmland kopte cheese balls (haha), och for min del blev det ett flingpaket (weetabix ifall ni undrar). Pa vagen hem passade vi pa att bryta mot nagra lagar och ge CCTV-kollarna ett gott skratt. 

Nu ska jag borja relaxa! 

lots of love from someone who has had her weetabix  


well wella

Dagens höjdpunkt: Saras fabulösa framträdande i modevisningen!
Jag har precis kommit hem från hår-modevisningen som Sara gått med på att färja sitt hår "lila" för. Väldigt roligt, massa snygga frisyrer och snygga människor att kolla på. Heeelt okej! haha!
Igår missade jag tydligen världens party, lite irriterande. Jag borde ju inte tjura såhär i efterhand, men DÅLIGT VAL REBBEN! Som tur var så hade jag en perfekt kväll i Saras soffa med, glass, chips, hårfärg, Sara och Liz.
Ni kanske har noterat att Raggarn inte finns med i mitt liv som hon fanns förut, detta beror inte på att vi har haft en catfight över en Aussie utan på att en viss DJ har ploppat upp i hennes liv. Sara sparar nu sin identitet "Raggarn" i en låda under sängen och lovar att börja bruka den igen i  mitten av Mars.
toodley

summer sun

Det har vart lugna dagar, jag har inte orkat träna, så jag har mest gått hemma. Pluggat lite, var med Sara hos frissan och såg hennes förvandling, idag är hon en "stolt" bärare av röd/lila/brunt hår.
Jag har också passat på att tjäna lite extra pengar!
Jag har precis duschat och snart ska jag skutta iväg till gymmet och hjälpa Jane med att klä på hennes ungar....
Tyvärr så blev dagens höjdpunkt inställd, men jag ska inte sura, istället står glass och lite känslo-ventilation på schemat..
taa taa

en okänd sushibar

Saras dag idag, och vi har gått omkring på Brick Lane! Hela dagen.
Detta betyder att vi fick ägna oss åt vårt favoritnöje, att äta, två hela gånger! Det blev thai och pizza om ni undrar. Sedan hann vi med en ganska omfattande barrunda också.. eller i alla fall 3 barer + en flaska vin till pizzan!
Nu är jag hemma, jag struntade i sista stoppet, som va shepheard's bush walkie, och tur var väl det för det avr en fågel som viskade i mitt öra att det var väldigt snuskigt där idag.
Nu ska jag passa på att sova ordentligt, skönhetssömn är ju a&o, och ladda upp för kommande vecka.
Taa taa loved ones

det är ingen vanlig dag...

..nej det är ingen vanlig dag, för det är Saras födelsedag! Hurra Hurra HURRA!

bettan och gullan?

hej igen!
Jag ar precis kommit fram till att jag inte ser de kommentarer som trillar in väldigt sällan. men nu kollade jag igenom lite inlägg tillbaka i tiden.
Bettan och Gullan! Ni e ju för roliga. (läses på götlaborska)
Vem är bettan? (zara eller oda är det jag gissar på)

där ute finns en värld med långa nätter

hej min vänner!
Jag ville bara säga att jag lever till min mamma, som tror att jag försvinner så fort jag inte uppdaterar bloggen (skaffa facebook)!
Jag har hunnit med massa i veckan; gå på bio, shoppa en fin cape, äta etiopiskt, ha middag med potatisgratäng och kyckling och att bli alldeles för full på en torsdag.
Jag saknar er mina korvar!!!!!
Nu ska jag koll på Moulin Rouge och tänka på Sarah! haha
pussilago

förhoppning.. om att ni inte glömmer mig för jag saknar er så!


valentines day

bion med alla kändisar ar inte så bra...ganska dålig faktiskt. 
 
nu ska vi kolla på tv. bye bye


medan rymdskäppen sänder meddelanden

Hej min kära vänner och mamma och anders!
Allt roligt börja och slutar med att vi är nere och ute igen.
för det är så jag säger det

monkey

Okidoki gossebjörnen. Jag tror att du har rätt. Det känns väldigt oooold. haha.
Men jag har bytt bana lite tror jag. ag vill ha något lite enklare. Typ jeans och något, men det ska ändå vara snyggt.. Kom på något bra!!!

hell yeah

Bio var det. Bio med ett flingpaket, en påse torkad mango, en flaska vatten och Raggarn. det är precis så man ska spendera en onsdagkväll.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska göra högskoleprovet eller inte. det lutar åt ett ja... hmm... haha.
Jag har köpt en hemresa till påsk, så mina damer och herrar (inte för att de är så många herrar som läser, men ändå), den 3:de april kan ni bereda er på trubbel - dubbel trubbel.
Oda och Sarah min eviga rådgivare, på lördag måste jag veta vad jag ska ha på mig, och ni kan ju min garderob nästan lika bra som jag... jag tänker: lila acnekjol, svart monkilinne och rostbrun monkitröja.. okej eller väldigt 2008/2009? haha.
puss på er mina fettor

update från igår


HEEEEEEJ BLOGGEEEN

I fredgas var jag ute med en av mina flygkompisar. Det var trevligt. ODA och SARAH vi behöver skypea, krismöte.
Kiwinight! Det var igår det. Så vi skuttade ut i natten, som började med shisha och fortastte med walkabout. Hela kvällen gick åt till att fira kwisarnas nationaldag. Raggarn tog detta på mycket stort allvar, så hon såg till att vi fick var sitt fårhuvud och sedan började hon att göra det hon är bäst på, ragga! god damn det gick bra alltså.
Uppnått denna helgen: raggarn och jag har båda testat något nytt.

RSS 2.0