1 h 34 min

1h och 24 min kvar till helg. Jag kan inte vänta!
Igar var jag och klippte mig efter jobet. Jag gick till en Aveda salong, fö att klippas sa miljövänligt som möjligt, och för att lyxa lite. Och lyxigtg var det. Jag fick en huvudmassage innan tvätten och en väldigt seriös frisör, men inte blev det speciellt ba för det. När jag gick därifran sag jag ut som en tysk, och det vill man ju inte!!
Jag kan tillägga att det är helt okej nu efter att jag har fatt tvätta och fixa det själv.
Pa vägen hem träffade jag av en slump Mirko och Joe, sa jag joinade dem för litevanligt brohäng med öl.. haha. Efter det tog vi oss en rejäl runda i omradet. Hem till mirko för att hämta ett campingkök och knivar, där passade vi även pa att slänga i oss lite hemmagjord Tiramisu... mums! Sen bar det av hem till Cat för att lämna av köksbestyren till Zoe, som anordnar en popup restaurant idag. Efter en romochcola där gick vi och mötte Cat och hennes besökare för en sista öl. I alla fall för mig som bestämde att det var dags att rulla hem.
Kvällen avslutades med Ruuds fryspizza och sex and the city.
Sa, nu sitter jag här. Lite bakfull, mycket uttrakad. Jag kan inte vänta till den bästa jordnötssasen i världen, som utlovas ikväll..
tataa

sista arbetsdagen, för alla andra!

Nu är det fredag, och alla min kollegor har sin sista arbetsdag för denna veckan. Själv ska jag till glasögonstället imorgo. Blä. Men om allt går som jag vill kan jag i alla fall ta emd de glasögon som jag ska få i födelsedags present hem.. Det hade vart fett. 

Nu ska jag försöka svara på lite frågor. "Välkommen till canon... blablablabla!"

tataa

lördag

Nu är det äntligen lördag kanske ni tänker medan jag sitter fast i den trakiga glasögonbutiken.
Det var länge sen jag skrev nu, men jag har min anledningar.. sova och sant..
Egentligen tror jag inte att jag har sa mycket att säga. Det händer inte sa mycket helt enkelt. Ikväll ska vi ga pa en inflyttningsfest hos nagon jag inte känner. Jag är inte alls peppad. Men jag gar nog ända, borde networka lite..
Och imorgon ska vi antagligen ta oss runt söndagsmarknaden och kanske grilla lite i parken efter det.
detta var var en ofrivillig uppdatering. nu gör mina armar ont.
tchüss

RSS 2.0